Whatsapp/bel : +31 (0)6 13677951Infraroodstralers

Infrarood stralers

Grofweg zijn er drie klassen golflengte infrarood, elk met hun specifieke werking.   Alleen als deze drie klassen juist worden gecombineerd en perfect in balans zijn spreken wij van professionele veilige full spectrum infrarood stralers. Daarmee nemen wij, als WellnessProfs, afscheid van alle goedkopere infraroodstralers die volop in de markt worden aangeboden. Wilt u de kwaliteit ervaren die ook de professionele branche toepast dan bent u van harte welkom.


De HUGseat. De # 1 infraroodlicht-cabine

Iets unieks thuis, in uw praktijkruimte, hotel, hotelkamer, recreatiewoning, B&B of kantoor? Kijk dan eens naar de HUGseat! De nummer 1 infraroodlicht-cabine (ook wel infrarood-sauna genoemd) op 1 vierkante meter (m2). Plug and play, een standaard stopcontact beschikbaar is genoeg! Wij hebben er een speciale pagina voor gemaakt. Kijk hier maar eens . Wij leveren en servicen hem graag voor u.


De Xiomara BOB infraroodstraler

- Top klasse dimbare infraroodstraler achter een vlakke glasplaat
- Leverbaar in 350, 500, 750 en 1300 Watt
- Klikt makkelijk met veren in het frame
- Direct klaar voor inbouw
- Makkelijk schoonmaken, doekje erover en klaar
- Mooi om te zien
- Mogelijk met touchbediening (dimfunctie en tijdinstelling)De Xiomara Ecira infraroodstraler

Deze inbouw (bevestigingstrips) fullspectrum infraroodstralers worden vaak seriematig toegepast en moeten rondom, bijvoorbeeld met een houten lijst, afgewerkt worden.

Verkrijgbaar in de vermogens 350, 500 en 750 Watt.


De Xiomara 5000 infraroodstraler

Deze inbouw infraroodstralers worden vaak seriematig toegepast. Optioneel is een beschermingsrooster en IPX4 (spatwaterdicht).

Verkrijgbaar in de vermogens 350, 500, 750 en 1300 Watt.
Mogelijk met tochbediening.


De EOS Vitea infraroodstraler

De EOS Vitea infrarood fullspectrum infraroodstralers zijn er in twee lengtes (900 en 745mm) en al of niet uitgevoerd met een geïntegreerde dimmer. De verkrijkbare vermogens zijn 350, 500 en 750 Watt.


De EOS Vitea Protect infraroodstraler

De EOS Vitea Protect infrarood fullspectrum infraroodstralers zijn er in twee lengtes (950 en 795 mm) en al of niet uitgevoerd met een geïntegreerde dimmer. De verkrijkbare vermogens zijn 350, 500 en 750 Watt.

Hoogwaardig verwarmingselement van kwartsglas met volledig spectrum. Met hoogwaardige behuizing, aansluitkabel en naar keuze met of zonder gevlokt beschermrooster . Met een speciaal glazen filterpaneel dat de IR-straling breder verspreidt en de emitter en interne onderdelen beschermt tegen vocht.De EOS IRS 30 keramische infraroodstraler

Infraroodstraler voor wandmontage. Met voorgemonteerde 3 m siliconen aansluitkabel en kant-en-klare aansluitstekker. Alleen voor Gebruik binnenshuis.

Met 300 W keramische straler, langegolf IR-C-bereik. Hoogglans gepolijste aluminium reflector. Behuizing van verzinkt plaatstaal. Beschermend gevlokt afdekrooster (zwart).

Montage naar keuze in een hoek van 90° of in het wandelement.De EOS IRS RHK magnesium infraroodstralers

Met 350, 400 of 500 Watt straler (metalen buis met magnesiumoxide vulling), middengolf IR-B en lange golf IR-C bereik. Beschermend gevlokt afdekrooster (zwart). Montage naar keuze in een hoek van 90° of in het wandelement.

Compleet voorgemonteerd met 3 m siliconen aansluitkabel 3 x 1,5 mm², Wieland-stekker.