Whatsapp/bel : +31 (0)6 13677951


Inspiratie | Ontwerp | Realisatie

Van ontwerp tot aan waar u wenst...

Bent u een wellness-aanbieder, heeft u plannen met sauna- en/of wellness te beginnen, of bent u een bouwbedrijf dat zoekt naar wellness expertise? Dan zijn wij blij dat u ons bent tegengekomen.

Een sauna of wellnessfaciliteit ontwerpen is meer dan het creëren van een fijne passende sfeer. Isolatie, dampremming, reflectie, ventilatie, verwarming, verlichting, en materiaalkeuzes zijn zo maar een aantal zaken die om volle aandacht vragen en die gezamelijk bepalen hoe de warmte straks ervaren gaat worden, hoe de duurzaamheid van uw sauna is en of u onnodig energie verliest.

Aandacht voor algemene veiligheid in wellnessvoorzieningen en zeker de brandveiligheid van een sauna staat bovenaan op onze prioriteitenlijst. Door slimme toepassingen zijn wij in staat de schoonmaaktijd van sauna's aanzienlijk te reduceren t.o.v. de traditionele saunabouw. Over het toepassen van energiebesparende verwarmingstechnieken leest u hier meer .

Na ruim 30 jaar ervaring binnen de wellness kennen wij het klappen van de zweep. De eigenaar van WellnessProfs Erik Bierenbroodspot heeft ruim 20 jaar binnen het management van een aantal wellness-resorts zijn sporen verdient. Vele jaren heeft hij les gegeven aan de Vakopleiding Saunabedrijf van de toenmalige Nederlandse Sauna Vereniging (NSV). de wellness specialisatie binnen het ROC en geeft hij wellnessmedewerkers en het management trainingen. Erik ondersteunt bedrijven als consultant.

3D Ontwerp en engineering.

Het zelf exploiteren van wellnessbedrijven of exploiteren van wellnessbedrijven voor derden doet Erik inmiddels al een tijd niet meer. Met zijn opgedane kennis en ervaring helpt Erik inmiddels ruim 10 jaar lang wellness-ondernemers en bouwbedrijven met het ontwerpen en het engineeren van sauna- en wellnessfaciliteiten tot complete wellness-afdelingen met sauna’s, stoombaden, kruidentempels, infraroodlicht cabines, caladaria, tepidaria, hammams en rhassoul-ruimten, enz. Elk ontwerp is en blijft uniek! Wij worden nog enthousiaster en gaan helemaal uit ons dak als wij iets mogen bedenken dat nog niet bestaat of wat tot op heden als onmogelijk wordt gezien. We zeggen niet voor niets: "Difficult we can do, impossible will take a little longer".


Bouwen?

Ieder zijn vak en specialisme. Bouwen doen wij niet zelf. Bouw- en klusbedrijven laten ons meestal ontwerpen om projecten daarna in eigen beheer te realiseren. Dit al of niet met live ondersteuning van ons. Wellness-aanbieders kunnen onze ontwerpen voorleggen aan een eigen aannemer/bouwbedrijf of, als de ondernemer/organisatie ontzorgt wenst te worden, kunnen wij het project aannemen of voor u oppakken in een vorm van bouwbegeleiding. De keuze is vanzelfsprekend aan u. We leggen de verschillende mogelijkheden, met alle voors en tegens, graag tijdens een persoonlijk gesprek aan u uit.

Contact.

Wij komen graag naar u toe en zien een vrijblijvend eerste (kennismakings)gesprek met plezier tegemoet. Tot snel!


De 3D ontwerpen op deze pagina zijn door WellnessProfs gemaakt, inclusief een volledige bouwomschrijving en materialenlijst. Onze opdrachtgever gaat het ontwerp in eigen beheer bouwen met ondersteuning van ons. De zoutsteensauna is ontworpen voor een hotel, de panorama-sauna voor een wellnessresort (sauna/thermen).

3D tekening ontwerp-impressie Panorama-sauna

3D tekening ontwerp-impressie Kruiden-sauna

3D tekening ontwerp-impressie Panorama-sauna