Whatsapp/bel : +31 (0)6 13677951


Saunatechniek
Licht, geluid en aroma

Licht en geluid in sauna- en wellnessfaciliteiten

Binnen de Wellness-branche staat WellnessProfs voor innovatie en doorontwikkelen waarbij wij niet schromen om van van de traditionele paden af te wijken. Door onze expertise op het gebied van wellness te combineren met de technische kennis van onze vaste samenwerkingspartner DSA-avl kunnen wij grenzen opzoeken die anderen voor onmogelijk houden.

Daagt u ons uit?

Special effects in de sauna, belevings-grot en wellness

Special effects in de Wellness, wie had dat ooit gedacht. Twintig jaar geleden hadden ze ons ‘voor gek’ verklaart, maar inmiddels wil de wellness-gast steeds meer beleving en Efteling effecten. rookmachines in theater-sauna’s, watervallen, wind, regen, mist, vuur en complete lichtshows in sauna-grotten. Samen met experts op het gebied van, licht, geluid en techniek realiseren wij fraaie effecten in wellness-accommodaties. Waar het stopt? Geen idee. Wij vinden het geweldig om het uiterste naar boven te halen en van elk project iets unieks te maken.

In de film ziet u de sauna belevingsgrot in Sauna De Heuvelrug Veenendaal in afbouw fase. Helaas zijn de beelden niet echt profi, daar zijn wij mee aan het werk. Deze grot is gebouwd door specialisten van het team Stijlvol Wellness. Het geeft u een idee wat wij verstaan onder special effects. De mogelijkheden zijn grenzeloos.

Aroma geur in de sauna en wellness

Door etherische olie door middel van een professionele koud-verstuiver onder druk van een kleine compressor te vernevelen in de lucht wordt de moleculen-structuur van de etherische olie niet aangetast en ontstaat er een heerlijke natuurzuivere geur. Deze methode kan toegepast worden in bijvoorbeeld sauna’s, stoombaden, kleedruimten, kruidentempels en belevingsgrotten, maar ook in sportzalen, recepties en andere verblijfsruimten. Afhankelijk van het ontwerp kan verstuiving van etherische olie ook in inblaas ventilatiekanalen van een luchtbehandeling gedoceerd worden. WellnessProfs ontwerpt en installeert indien u dit wenst louter de techniek oftewel de voorziening(en) om olie in de lucht te vernevelen. Wij kunnen u in contact brengen met specialisten en leveranciers van etherische olie. Ieder zijn of haar vak!

Regelkast special effects sauna