De HUGseat
DE NUMMER ÉÉN INFRAROOD SAUNA VAN DE WERELD.
GEZOND & ONTSPANNEN.

DE INFRAROOD SAUNA OPNIEUW UITGEVONDEN

Met zijn state-of-the-art design breekt HUG het heersende beeld van een sauna. Hij is meer dan een infrarood sauna. Of infraroodcabine. Dit mooie ding herinnert onbewust aan happy days, zand, zee, zon en rieten strandstoelen. HUG is een infraroodstoel die met zijn iconisch maar minimalistisch design overal past: in een hotelkamer, in de salon, praktijk, op de sportschool, in een vakantiehuis, op kantoor of bij je thuis..

  • De HUG-seat heeft een strakke stoere, en sexy uitstraling
  • De HUG-seat past in vrijwel elke ruime kamer met een stopcontact
  • De HUG-seat maakt je in 20 minuten per dag blij, energiek en fit

HUG is voor € 3.219,00 (€ 3.895,00 incl BTW) helemaal van jou!

Neem contact met ons op om de HUG-seat te bekijken en te beleven.
Mail ons om een digitale brochure te ontvangen.

HUG is gemaakt van duurzame materialen

HUG staat niet alleen voor luxe, comfort en gebruiksgemak. HUG staat ook voorduurzaamheid. Dat vinden we belangrijk en daar doen we dan ook erg ons best voor. Daarom gebruiken we allerlei innovatieve materialen en technieken.

Dat zie bijvoorbeeld terug in de ombouw. Die ziet eruit alsof hij van vilt is, en zo voelt hijook. Maar hij is volledig van gerecyclede PET-flessen. Zo dragen we ons steentje bij aanhet milieu, zonder dat we concessies doen aan het ontwerp.

Duurzaamheid komt ook terug in de fullspectrum-infraroodstralers van HUG. Doordatdeze heel efficiënt zijn, verbruikt HUG een stuk minder energie dan een traditionele sauna.

HUG is fullspectrum infrarood

De zon en de HUG delen een belangrijke eigenschap: ze gebruiken allebei infraroodstraling om een glimlach op je gezicht te toveren. Infraroodstraling is onzichtbaar, maar jevoelt het als warmte. Dat komt omdat het je atomen laat trillen. En je mondhoeken naarboven laat krullen, dus.In de HUG zijn alleen fullspectrum-infraroodstralers verwerkt. Weldadige fullspectruminfraroodwarmte bestaat uit 3 soorten straling: IR-A, IR-B en IR-C. De stralers in de HUGzenden 20% IR-A, 60% IR-B en 20% IR-C uit. Op die manier zorgen zij voor een intenseopwarming van je lichaam en voor een aangename omgevingstemperatuur.Na 20 minuten voel je je blij, energiek en gezond.Quick wellness was nog nooit zo makkelijk.

HUG is mentale en fysieke gezondheid

Dagelijks gebruik van de HUG brengt verschillende fysieke en mentale voordelen met zichmee. Hierdoor is HUG aantrekkelijk voor iedereen die gezond wil zijn en blijven.De omgevingstemperatuur in de HUG is aangenaam. Na een sessie kun je mild afkoelen.Dit maakt hem ook geschikt voor mensen die om fysieke of psychische redenen geen grotetemperatuurverschillen (van traditionele sauna’s) verdragen.

De fullspectrum-infraroodwarmte geeft verlichting bij reuma en andere gewrichtsproblemen.Daarnaast wordt veel onderzoek gedaan naar andere effecten, op de geestelijke en fysiekegesteldheid, van de infraroodwarmte. Artsen en paramedici gebruiken het steeds meer alsondersteuning bij andere therapieën.

HUG is voor jou?

De HUG is speciaal voor jou. Daarom hebben we hem ontwikkeld met jou in ons hoofd. Hij neemt bijvoorbeeld nauwelijks ruimte in, zodat je makkelijk een plek voor je HUG vindt. En zodra je de stekker in het stopcontact steekt, kun je direct genieten van jeeerste sessie. De fullspectrum-infraroodstralers hoeven niet eens op te warmen.

Je ontdekt dan al snel meer details die je blij maken, zoals een tablethouder, eenaromabrander en een houder voor je drankje. Alles om je elke dag weer maximaal te latengenieten van je HUG. Maak snel een afspraak om HUG te bekijken, te voelen en te ervaren.