Inspiratie | Ontwerp | Realisatie

Van ontwerp tot aan waar u wenst...

Bent u een wellness-aanbieder (in spe) of een bouwbedrijf dat zoekt naar wellness expertise?
Dan zijn wij blij dat u ons bent tegengekomen.

Na 35 jaar ervaring binnen de wellness kennen wij het klappen van de zweep. De eigenaar van WellnessProfs Erik Bierenbroodspot heeft binnen het management van een aantal wellness-resorts zijn sporen verdient. Vele jaren heeft hij les gegeven aan de vakopleiding saunabedrijf, de wellness specialisatie binnen het ROC en geeft hij wellnessmedewerkers en het management trainingen. Erik ondersteunt bedrijven als consultant.

3D Ontwerp en engineering.

Met deze bagage helpt Erik tegenwoordig ondernemers met het ontwerpen en engineering van wellness-faciliteiten tot complete wellness-afdelingen met sauna’s, stoombaden, kruidentempels, infraroodlicht cabines, caladaria, tepidaria, hammams en rhassoul-ruimten, enz. Er zijn nog nooit twee gelijke faciliteiten door WellnessProfs ontworpen. Elk ontwerp is en blijft uniek! Wij worden enthousiast als wij iets mogen bedenken dat nog niet bestaat of wat tot op heden als onmogelijk wordt gezien. We zeggen niet voor niets: "Difficult we can do, impossible will take a little longer".

Bouwen?

Bouwen doen wij niet zelf. Bouw- en klusbedrijven laten ons meestal ontwerpen om projecten daarna in eigen beheer te realiseren. Dit al of niet met live ondersteuning van ons. Wellness-aanbieders kunnen onze ontwerpen voorleggen aan een eigen bouwbedrijf of, als de ondernemer/organisatie ontzorgt wenst te worden, kunnen wij het project oppakken als bouwbegeleider. Wij zongen dan voor een inzichtelijk offertetraject en begeleiden de bouw om u te ontzorgen waarbij u onze expertise en netwerk inzet voor een maximaal resultaat. U blijft hierbij zelf opdrachtgever en eindbeslisser.

Contact.

Nodig ons uit voor een vrijblijvend eerste (kennismakings)gesprek. Tot snel!