Sauna-ontwerp, saunabouw, innovatie, isolatie en ventilatie

Sauna ontwerp, innovatie en saunabouw

Voordat wij voor u aan het werk gaan luisteren wij eerst aandachtig naar uw wensen en mogelijkheden. Als het mogelijk is overleggen wij vooraf het beschikbare budget. Ideeën en plannen zijn immers alleen maar leuk als deze ook financieel haalbaar zijn. Of het nu gaat om een traditionelere sauna, een innovatieve sauna, een aufguss-theater, een opgiet-sauna, een stoombad, Rhassoul, Hammam of over iets wat eigenlijk nog niet bestaat, wij maken er altijd een unieke faciliteit van!

Als wij samen een goed gevoel hebben over het eerste gesprek en in de basis afspraken hebben gemaakt, gaan wij aan de slag en volgt er een inventarisatie door WellnessProfs wat er uit bestaande ervaring en kennis ingebracht kan worden en of er zaken ontwikkeld moeten gaan worden omdat de knowhow er gewoonweg nog niet is. WellnessProfs maakt gebruik van een uitgebreid netwerk aan deskundigen waar wij veelal al jaren mee samenwerken om ideeën en plannen vorm te geven.

Ons vaste netwerk bestaat uit technici, tegelzetters, houtspecialisten, leveranciers van rondhout als Kelo, Vuren en Red Cedar, specialisten op het gebied van bouw met natuurlijke bouwmaterialen als hennep, leem en kalk, aannemers, experts op het gebied van handgemaakte sterrenplafonds en sterrenhemels, kunstenaars in het shapen van vormen met bijvoorbeeld (spuit)beton, experts op het gebied van licht, geluid en geur (aroma). Allen hebben zeer ruime ervaring in saunabouw en bouw van wellnessfaciliteiten.

Indien onze opdrachtgever een (sauna)bouwer of aannemer is verstrekken alle informatie die nodig is om de faciliteit(en) te realiseren. Inien gewenst kunnen wij de bouw begeleiden.


Is onze opdrachtgever een eindgebruiker, dan brengen wij dit project in bij de uitvoerende partij Stijlvol Wellness. WellnessProfs is vaste partner van het team Stijlvol Wellness. Samen realiseren wij al jaren fantastische projecten. Er volgt een heldere offerte met 3D ontwerp-impressies zodat u exact ziet wat u krijgt voordat u voor opdracht tekent. Lees hier meer over uw project met Stijlvol Wellness.

Een impressievideo van Stijlvol Wellness over de gerealiseerde sauna's bij Thermen Berendonck.