Onze relatie met Stijlvol Wellness

Onze relatie met Stijlvol Wellness.

Onze relatie met Stijlvol Wellness is groot en is een bundeling van krachten waarbij Stijlvol Wellness gebruik maakt van de expertice van WellnessProfs en WellnessProfs gebruik maakt van de mogelijkheden en het vakmanschap van Stijlvol Wellness. Door het ontwerpbureau van Stijlvol Wellness worden alle door WellnessProfs aangeleverde maten en materialen in geaffanceerde tekensoftware ingegeven waardoor er niet alleen een duidelijk werktekening ontstaat maar ook prachtige 3D impressies zodat u daadwerkelijk kunt zien hoe uw nieuwe faciliteiten er uit gaan zien. Met een 3D-interactieve bril op kunt u er zelfs doorheen lopen alsof het er al staat.

Vervolgens kunnen wij uit het ontwerp exact berekenen wat er aan materiaal nodig is en hoeveel manuur werk er in uw project gaat zitten. Dit is de basis om een goed onderbouwde offerte voor u te kunnen opstellen. Dit gebeurt uit naam van Stijlvol Wellness, de uitvoerende partij. WellnessProfs blijft betrokken bij het gehele project waarbij de dienstverlening van WellnessProfs onder die van Stijlvol Wellness valt. U heeft dus, indien u met Stijlvol Wellness gaat bouwen, maar met één opdrachtnemer te maken en dat is Stijlvol Wellness waarin WellnessProfs op dat moment participeert.


Saunabouw: Prefab bouwen heeft de toekomst.

Afhankelijk van de materiaalkeuzen kan Stijlvol Wellness veel prefabriceren in eigen productieloodsen. Prefabriceren heeft voordelen. Alle materialen, gereedschappen en machines zijn voorhanden, er wordt geen kostbare reistijd verloren en de bouwtijd op locatie wordt tot een minimum beperkt. Daarnaast kunt u tijdens de bouw af en toe komen kijken om zonodig nog zaken bij te stellen.